Mystery, Crime, and Suspense

Hátborzongató és bűnügyi történetek:

rejtély és feszültség az amerikai és angol irodalomban és filmművészetben
 Mary Shelley-től Stephen Kingig, Alfred Hitchcocktól David Fincherig.

A Mystery, Crime, and Suspense kurzus egy kiscsoportokra tervezett, online angol nyelvi kurzus, melynek témái az angol és amerikai irodalmi művekben, filmekben, és egyéb művészeti alkotásokon jelentkező rejtély és feszültség köré fognak épülni. 

Ez nem egy hagyományos nyelvtanfolyam, hanem egy élményalapú nyelvi kurzus, melynek célja az angol nyelvi készségek (speaking, listening, reading) gyakorlása, fejlesztése és elmélyítése a művészeteken keresztül. 

A jelentkezők egyfajta angol nyelvű könyvklubra és filmklubra számíthatnak, ahol olyan angol és amerikai írók műveit fogjuk olvasni és elemezni, mint Mary Shelley, Edgar Allan Poe, Agatha Christie és Stephen King, de kitérünk többek között a feszültségkeltés mestereként ismert Alfred Hitchcock és David Fincher filmjeire is.  

Kiknek ajánlott a  kurzus?

A kurzus olyan angol nyelven legalább középszinten (B2) már beszélő nyelvtanulóknak ajánlott, akik fejleszteni szeretnék a beszédkészségüket valamint a hallott és olvasott szöveg megértését. Ez a nyelvtudás a minimum követelmény ahhoz, hogy különösebb nehézségek nélkül fel tudj készülni az órákra, megértsd az olvasmányokat és hanganyagokat, az órákon világosan és érthetően ki tudd fejteni az adott témákkal kapcsolatos álláspontodat, érvekkel tudd alátámasztani a véleményedet, könnyedén be tudj kapcsolódni a társalgásba. 

A kurzuson való részvételhez nem kell nyelvvizsgával rendelkezned, de a nyelvtudást egy szintfelmérő teszt kitöltésével és visszaküldésével szükséges igazolnod. Ez biztosítja azt, hogy az aktuális tudásszintednek megfelelő csoportba kerülj és ezáltal élni tudj a kurzus által kínált lehetőségekkel.   

Hogyan lehet a kurzusra jelentkezni?

A Mystery, Crime, and Suspense kurzus kicsoportos (négyfős) online foglalkozások keretében fog indulni, ezért a férőhelyek száma limitált. A kurzusra egy az info@artinenglish.hu e-mail címre megküldött üzenetben tudsz feliratkozni. Az üzenetben kérlek, hogy add meg a neved és e-mail címed, ahová a nyelvi szintfelmérő teszt linkjét küldhetem. 

Amennyiben sikerült legalább középszintet (B2) elérned a teszten és van még szabad hely valamelyik csoportban, az általad megadott számlázási névre és címre fogod megkapni a kurzus részvételi díjáról szóló díjbekérőt. 

A jelentkezés a kurzus díjának a díjbekérőn szereplő számlaszámra, egy összegben történő átutalásával válik véglegessé!     

Mikor kezdődik a kurzus?

A Mystery, Crime, and Supsense kurzus egy online élő tanfolyam, amely 2021. január 15-én (pénteken), több időpontban indul. A csoportok pontos időpontját emailben egyeztetjük le a jelentkezőkkel a szintfelmérő teszt megírása után.

A kurzusra való jelentkezés határideje 2021. január 12. (kedd), 18:00.   

Hogyan épül fel a kurzus?

A kurzus 8 héten keresztül tart és az órákra való felkészüléshez szükséges tananyag folyamatosan, hétről-hétre írott és audio formában érkezik Hozzád. Az elektronikus úton megküldött feladatokat heti egy alkalommal, 90 perces, három vagy négyfős online órák keretében fogjuk megbeszélni. 

A társalgás kizárólag angol nyelven történik. Az órákon mindenkinek lehetősége lesz hosszabb-rövidebb önálló beszéd tartására és arra, hogy a csoport többi tagjával kommunikáljon. Az órákon mindenki maximális tanári figyelmet élvez és igény esetén visszajelzést kap az esetlegesen előforduló lexikai pontatlanságokról, a nyelvtani és kiejtésbeli hibákról. 

A kiscsoportos óra lehetőséget nyújt számodra, hogy a társaiddal együtt fejlődj, kommunikálj velük, tanulj és bátorítást kapj tőlük, és inspirációt nyerj belőlük.        

Mennyibe kerül a kurzuson való részvétel?

A nyolchetes kurzus díja 49.000,- Ft helyett, bevezető áron 39.200,- Ft, amely tartalmazza a 8x90 perces beszédcentrikus online órákon való részvétel mellett az írott és audio formában, elektronikus úton megküldött tananyagot is. 

Mi történik ha a jelentkezési határidő előtt betelnek a csoportok?

A kurzusra a kiscsoportos foglalkozások jellegéből adódóan limitált a létszám, így azokra a szabad helyek függvényében lehet jelentkezni. Amennyiben a felmérő teszt alapján legalább középfokon beszélsz angol nyelven, de helyhiány miatt már nem tudsz a 2021. január 15-én induló kurzushoz csatlakozni, akkor lehetőséged van a tavaszi kurzusok várólistájára feliratkozni és azok indulásáról előzetes értesítést kérni.     


Elégedettségi garancia

A kurzus 100%-os elégedettségi garanciát biztosít! Ha úgy érzed, mást vártál a kurzustól és az elállási szándékodat a második óra előtt írásban jelzed számomra, akkor a tanfolyam teljes díját visszafizetem Neked.